Termeni și Condiții


Pe scurt…

      Toate datele personale furnizate de către Utilizator nu se transmit către terți și se vor folosi numai în scopul stabilirii unei forme de contact, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea Site-ului, oferta și politica Melon Bites.

 

Definitii și Termeni

Melon Bites – denumit și Aplicație, este denumirea comercială a proiectului creat de  SC DEMOKI INTERACTIVE SRL., persoană juridica, având sediul social pe ASTRILOR STR., NR. 28, TIMISOARA, 300707, ROMANIA, având număr de ordine în Registrul Comertului J35/2003/2009, cod unic de înregistrare fiscala RO26139933.

Site – domeniul melonbites.ro și subdomeniile acestuia.

Utilizator – orice persoană fizică sau juridica înregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții.

Vizitator – orice persoana fizică sau juridică care accesează conținutul Site-ului

Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail, parola și datele personale ale Vizitatorului.

Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile care urmează a fi furnizate de către Vânzător Utilizatorului.

Conținut - toate informațiile de pe Site și e-maluri trimise de către Melon Bites care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

Testimonial – o evaluare scrisă de către Utilizator a unui produs sau serviciu, bazată pe experiența personală în care se expune dacă produsul sau serviciul respectă sau nu specificațiile menționate de către producător.

Newsletter – mijloc de informare asupra Bunurilor și Serviciilor și/sau a promoțiilor desfășurate de Melon Bites într-o anumita perioadă, fără niciun angajament din partea Melon Bites cu referire la informațiile conținute de acesta.

Cookie – date electronice stocate pe terminalul Vizitatorului în scopul utilizării de către Site

1.     Conținut și proprietate intelectuala

1.1. Conținutul de pe Site apartine Melon Bites sau a colaboratorilor săi. Ca și Vizitator nu puteți utiliza, reproduce materialele de pe Site fără acordul scris din partea Melon Bites.

1.2. Toate datele personale furnizate de către Client nu se transmit către terți și se vor folosi numai în scopul stabilirii unei forme de contact, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului, oferta și politica firmei.

2.     Politica tipurilor de informații stocate

2.1. Cookie-urile de pe Site sunt folosite pentru a stoca informații despre preferințele Vizitatorului. Acestea nu conțin informații care să îl identifice.

2.2. Melon Bites poate stoca informații pentru determinarea preferințelor Vizitatorului și folosirea acestor informații pentru prezentarea informației relevante pe Site.

2.3.Melon Bites poate folosi produse puse la dispoziția acestuia de către servicii terțe care ajuta în procesul de monitorizare a Site-ului și desfășurarea activității Melon Bites în condiții optime (ex. Google Analytics).

3.     Actualizări și modificări ale Siteului

3.1. Melon Bites își rezervă dreptul de a aduce modificări și actualizări ale Site-ului și ale acestor termeni și condiții, precum și ale ofertei, fără o notificare prealabila și fără precizarea motivelor. Utilizarea Site-ului implica acceptarea acestor modificări.

3.2. Melon Bites  își rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de redactare, lipsa de acuratețe său erori ale produselor pe Site.